Pondělí 29. 9. 2025
- Polévka Zeleninová krémová s krupicovými noky (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Špagety s boloňskou omáčkou z červené čočky, sýr, ovocný jogurt (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Aljašská treska, grilovaná zelenina, brambory, ovocný jogurt (A: 04, 07)
Úterý 30.9.2025
- Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a špaldovou zavářkou (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 1: Hovězí guláš, celozrnný knedlík, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03)
- Oběd 2: Quinoa po řecku (okurka, rajčata, olivy, feta), ovoce/zelenina (A: 07)
Středa 1. 10. 2025
- Polévka: Z mungo fazolí (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Losos divoký na medu a hořčici, pečené brambory, zelenina (A: 04, 10)
- Oběd 2: Fritatta (vaječná italská omeleta se zeleninou), salátek, bagetka (A: 01, 01a, 03)
Čtvrtek 2. 10. 2025
- Polévka: Mrkvová se zázvorem (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Lívance s ovesnými vločkami, tvarohem a borůvkami, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Kuřecí kernotto se sýrem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
Pátek 3.10.2025
- Polévka: Zelňačka (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Kapustové kuličky s krůtím masem, bramborová kaše, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Hrachová kaše trochu jinak (cibulka, ředkvička, sušená rajčata), vejce, pečivo, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná