Pondělí 16. 6. 2025
- Polévka: Květáková (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Vepřové výpečky, špenát / zelí, houskový knedlík, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Rýžové nudle s tofu a zeleninou, ovoce/zelenina (A: 06)
Úterý 17. 6. 2025
- Polévka: Boršč (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Tarhoňové rizoto s kuřecím masem a sombrero zeleninou, sýr, ovocný jogurt (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Zeleninová pánev s barevnými fazolkami, bagetka, ovocný jogurt (A: 01, 01a, 03)
Středa 18. 6. 2025 – Představujeme středomořskou stravu
- Polévka: Toskánská zeleninová s fazolí (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Filé na středomořský způsob (rajčata, česnek, cibule, citrón), brambory, tzatziki, hroznové víno (A: 04)
- Oběd 2: Řecký salát s s avokádem(okurka, černé olivy, feta,avokádo), bagetka, tzatziki, hroznové víno (A: 01, 01a, 03, 07)
Čtvrtek 19. 6. 2025
- Polévka: Kuřecí vývar s krupicovými noky (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Špagety s boloňskou omáčkou z červené čočky, sýr, salátový bufet (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Kuřecí prsa s brokolicí a sýrovou omáčkou, šťouchané brambory s jarní cibulkou, salátový bufet (A: 01,01a, 07)
Pátek 20. 6. 2025
- Polévka: Špenátová jemná (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Hovězí po burgundsku, bramborová kaše, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Pestrý zeleninový talíř s tuňákem, ovoce/zelenina (A: 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná