Pondělí 2. 6. 2025
- Polévka: Zelňačka (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Tilápie na bylinkách, brambory, ovoce/zelenina (A: 04, 07)
- Oběd 2: Míchaný salát Capri (ledový salát, vejce, fazolky, rajčata), bagetka, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
Úterý 3. 6. 2025
- Polévka: Čočková s rajčaty (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Butter chicken (indické „máslové“ kuře – jogurt, rajčata, koření garam masala), jasmínová rýže, zeleninový salát (A:01, 01a)
- Oběd 2: Zeleninové karbanátky s ovesnými vločkami, bramborovo-batátové pyré, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Středa 4. 6. 2025
- Polévka: Brokolicový krém (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Luštěninové rizoto se zeleninou a rýží, sýr, salátový bufet (A: 07)
- Oběd 2: Cizrna na kari s kokosovým mlékem, rýže, salátový bufet (A: 01, 01a, 07)
Čtvrtek 5. 6. 2025
- Polévka: Drůbeží vývar s jáhly (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 1: Florentýnské špagety, sýr, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Kuřecí plátek, fazolky se slaninou, zeleninový salát (A:01, 01a, 07)
Pátek 6. 6. 2025
- Předkrm: Tortilla chips s hummusem (pomazánka z cizrny – sezamová pasta, česnek, citrón. . . . ) (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Plněné jahodové knedlíky, tvaroh, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Řecký guláš, celozrnný kuskus, ovoce/zelenina (A: 01, 01a)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná