Pondělí 19. 5. 2025
- Polévka: Pohanková se zeleninou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Vepřové na kmíně, bramborová kaše, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Tilápie na bylinkách, divoká rýže s grilovanou zeleninou, ovoce/zelenina (A: 04, 07)
Úterý 20. 5. 2025
- Polévka: Luštěninová se zeleninou (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Italské kuřecí medailonky s bulgurovým salátem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
Středa 21. 5. 2025 – V hlavní roli sezónní potraviny
- Polévka: Mrkvová (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Krůtí kousky ve smetaně se špenátem, rýže, kedlubny/ředkvičky/řepa (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Papardelle (italské nudle) s restovaným chřestem a rajčátky, parmazán, kedlubny/ředkvičky/řepa (A: 01, 01a, 03, 07)
Čtvrtek 22. 5. 2025
- Polévka: Slovenská fazolačka (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Karlovarský guláš, celozrnné vrtulky, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Kuskus grilovanou zeleninou a sýrem feta, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 07)
Pátek 23. 5. 2025
- Polévka: Kmínová s vejcem (A: 01, 01a, 03)
- Oběd 1: Karbanátek z červené čočky (červená čočka, vejce, mrkev, vločky), brambory, dip, zeleninový salát (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Okouník mořský, salát z tarhoni, zeleninový salát (A: 01, 01a, 04, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná