Základní škola pod Svatou Horou, Příbram, tel.: 318 401 151, e-mail: skola@1zs-pb.cz

Search

Jídelníček od 19. 5. do 23. 5. 2025

Pondělí 19. 5. 2025

  • Polévka: Pohanková se zeleninou (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 1: Vepřové na kmíně, bramborová kaše, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 2: Tilápie na bylinkách, divoká rýže s grilovanou zeleninou, ovoce/zelenina (A: 04, 07)

Úterý 20. 5. 2025

  • Polévka: Luštěninová se zeleninou (A: 01, 01a)
  • Oběd 1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 2: Italské kuřecí medailonky s bulgurovým salátem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)

Středa 21. 5. 2025V hlavní roli sezónní potraviny

  • Polévka: Mrkvová (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 1: Krůtí kousky ve smetaně se špenátem, rýže, kedlubny/ředkvičky/řepa (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 2: Papardelle (italské nudle) s restovaným chřestem a rajčátky, parmazán, kedlubny/ředkvičky/řepa (A: 01, 01a, 03, 07)

Čtvrtek 22. 5. 2025

  • Polévka: Slovenská fazolačka (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 1: Karlovarský guláš, celozrnné vrtulky, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 2: Kuskus grilovanou zeleninou a sýrem feta, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 07)

Pátek 23. 5. 2025

  • Polévka: Kmínová s vejcem (A: 01, 01a, 03)
  • Oběd 1: Karbanátek z červené čočky (červená čočka, vejce, mrkev, vločky), brambory, dip, zeleninový salát (A: 01, 01a, 03, 07)
  • Oběd 2: Okouník mořský, salát z tarhoni, zeleninový salát (A: 01, 01a, 04, 07)

Každý den voda a voda s citrónem.                                 

Ved. ŠJ: Lucie Novotná