Základní škola pod Svatou Horou, Příbram, tel.: 318 401 151, e-mail: skola@1zs-pb.cz

Zotavovací pobyt 5. tříd s plaveckou výukou – SURVIVOR 2023

V minulém týdnu se konal neuvěřitelně zábavný a naplněný dobrodružstvím zotavovací pobyt Survivor 2023, který nabídl dětem skvělou plaveckou výuku a nepřeberné množství zábavy. Od 22. do 26. května se děti sešly na jedinečné akci, která je naplnila nezapomenutelnými zážitky.

Během celého pobytu nám přálo nádherné počasí, což umožnilo dětem vychutnat si plavání a výuku plaveckých dovedností na maximum. Bazén byl plný smíchu a radosti, kdy děti zdokonalovaly své plavecké schopnosti pod vedením zkušených instruktorů. Nejenže se děti naučily důležité dovednosti plavání, ale také si užívaly čas strávený ve vodě s novými kamarády.

Survivor 2023 však nabídl mnohem víc než jen plavání. Atmosféra byla plná radosti a dobré nálady. Během večerní diskotéky si děti užily taneční zábavu a ukázaly své nejlepší taneční kroky. V rámci noční stezky odvahy se pak odvážlivci vydali na dobrodružnou cestu plnou překážek a záhad. Batikování triček umožnilo dětem vyjádřit svou kreativitu a vytvořit si originální suvenýr ze zotavovacího pobytu.

Soutěže a sportovní hry byly dalšími oblíbenými aktivitami během pobytu. Děti se zapojily do různých míčových her a prokázaly svou šikovnost a týmovou spolupráci. Vědomostní soutěže pak rozvíjely jejich znalosti a podporovaly soutěživý duch. Stále se tu však našlo místo i pro další zábavu, jako byla stezka pokladu, kde děti musely překonat různé úkoly a hledat ukryté poklady.

Výsledkem celého pobytu bylo plné nadšení a spokojenost všech dětí. Každý den přinesl nové dobrodružství.