Pondělí 10. 11. 2025
- Polévka: Krupicová s vejcem (A: 01, 01a, 03)
- Oběd 1: Kuku Paka („africké kuřecí kari“ – rajčata, česnek, zázvor, citrónová šťáva, kokosové mléko), rýže, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Kukuřičné placky, hráškové pyré, ovoce/zelenina (A: 01,01a, 07)
Úterý 11. 11. 2025 – Svatý Martin trochu jinak : -)
- Polévka: Hovězí vývar s nudlemi (A:01a, 07)
- Oběd 1: Kachní trhané, červené zelí, bramborový knedlík, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Bulgur s červenou řepou a sýrem feta, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
Středa 12. 11. 2025
- Polévka: Celerová (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 1: Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Ratatouille s divokou rýží a mozzarellou, ovoce/zelenina (A: 07)
Čtvrtek 13. 11. 2025
- Polévka: Kuřecí vývar se špaldovou zavářkou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Fazolový hrnec, chléb (fazole, brambory, zelenina, česnek, majoránka), salátový bufet (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Filé z mořské štiky na slanině, bramboro-brokolicové pyré, salátový bufet (A: 04, 07)
Pátek 14. 11. 2025
- Polévka: Zeleninová se sýrovým kapáním
- Oběd 1: Středomořské těstoviny s pečenou zeleninou, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Vepřové kung pao, rýže basmati, puding s ovocným přelivem (A: 05, 06, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná




